Tjänster

Executive search

Connect

Ett normalt rekryteringsuppdrag tar sex veckor att genomföra. Det är en dedikerad rekryteringskonsult som har ansvaret från första mötet med kunden till dess att uppdraget slutförts. Under processen har konsulten kontinuerligt kontakt med både kund och kandidater. Netwrk har kompetensen och engagemanget för att ge Er de bästa förutsättningarna att lyckas vid nästa rekrytering. Med rätt personal ökar sannolikheten att bli framgångsrik!

Vi ser möjligheter istället för begränsningar - vi har vårt huvudsäte i Stockholm men ser hela världen som vår spelplan. Med ett kontaktnät som sträcker sig utanför Sveriges gränser har vi möjlighet att tillgodose ditt behov oavsett geografisk placering. Vi har tidigare slutfört rekryteringar till våra kunders kontor i bland annat Helsingfors, Zurich och New York.

Connect

Connect with us to stay up to date on new openings.

All jobs

Vår rekryteringsfilosofi

Vi på Netwrk arbetar alltid efter ledorden Kvalitet och Energi. För oss innebär det att vi genomför varje uppdrag med engagemang, intensitet och passion. Vi älskar att göra våra kunder och kandidater nöjda genom att överträffa högt ställda förväntningar. Vi har uthålligheten som krävs och ger aldrig upp. Vi anstränger oss mer.

Med bakgrund av 25 års operativ erfarenhet från bank- och finanssektorn vet vi hur verksamheterna fungerar och vilka kompetenser som efterfrågas. Vi har genom åren byggt upp ett stort kontaktnät av chefer och kandidater på arbetsmarknaden. Vi är bara ett samtal bort från att hitta din nästa medarbetare.

Already working at Netwrk ?

Let’s recruit together and find your next colleague.

email
@netwrk.se
Teamtailor

Career site by Teamtailor