Tjänster

Interim management

Connect

Oavsett om ni är ett stort och etablerat företag eller ett mindre tillväxtbolag kan behovet av personal uppstå både plötsligt och tillfälligt. Anställda kan bli långtidssjukskrivna, föräldralediga eller säga upp sig. Vi på Netwrk tillhandahåller alla typer av interimslösningar med både snabbhet och kvalitet. När ett akut behov uppstår finns vi där som en pålitlig samarbetspartner - i alla lägen!

Interimsupplägg
Vi inser vikten av att snabbt få en person på plats när behovet uppstår. För att på ett effektivt sätt kunna tillhandahålla kandidater arbetar vi aktivt med vårt nätverk av konsulter. Varje vecka träffar vi proaktivt flertalet kandidater för att ständigt utöka vårt kontaktnät inom interimslösningar. Vårt mål är alltid att inom några få dagar kunna leverera kvalitativa kandidater till dig som kund.

Vår process
När du som kund skickar en förfrågan till oss gällande en interimslösning startar processen med att gemensamt gå igenom kravprofilen. Nästa steg är att vi gör en genomsökning i vårt nätverk för att hitta de bäst lämpade kandidaterna. För att öka urvalet av kandidater använder vi oss även av flertalet externa kanaler. Vidare skickar vi en kort presentation av de bäst lämpade kandidaterna och administrerar intervjuer hos dig som kund. Vi sköter även alla bakgrundskontroller för att du som rekryterande chef på ett snabbt och smärtfritt sätt ska kunna få rätt person på rätt plats.

Connect

Connect with us to stay up to date on new openings.

All jobs

Vår rekryteringsfilosofi

Vi på Netwrk arbetar alltid efter ledorden Kvalitet och Energi. För oss innebär det att vi genomför varje uppdrag med engagemang, intensitet och passion. Vi älskar att göra våra kunder och kandidater nöjda genom att överträffa högt ställda förväntningar. Vi har uthålligheten som krävs och ger aldrig upp. Vi anstränger oss mer.

Med bakgrund av 25 års operativ erfarenhet från bank- och finanssektorn vet vi hur verksamheterna fungerar och vilka kompetenser som efterfrågas. Vi har genom åren byggt upp ett stort kontaktnät av chefer och kandidater på arbetsmarknaden. Vi är bara ett samtal bort från att hitta din nästa medarbetare.

Already working at Netwrk ?

Let’s recruit together and find your next colleague.

email
@netwrk.se
Teamtailor

Career site by Teamtailor