Kandidater

Har du funderingar på att söka dig vidare eller är du kanske bara nyfiken på vad som finns runt hörnet? Vi på Netwrk har ständigt kontakt med både arbetsgivare och arbetstagare för att på ett proaktivt och effektivt sätt kunna matcha våra kunder och kandidaters behov.

Som rekryterare är det viktigt att ständigt vara uppdaterad på arbetsmarknaden, alltifrån vilka kompetenser som efterfrågas till vilka branschspecifika områden som är attraktiva på marknaden. Vi på Netwrk har ett stort fokus på rekrytering och bemanning inom bank-, finans-, fintech, och försäkringsbranschen samt inom ekonomifunktioner på större och mindre bolag. Vårt mål är alltid att hitta rätt kandidat till rätt plats. 

Till bakgrund av våra kunders önskemål sker en stor del av våra rekryteringar utan annonsering. För oss är det därför viktigt att lära känna dig - vill just du bli en del av vårt nätverk? Tveka inte att fylla i formuläret nedan och bifoga ditt CV till oss. De tjänster vi annonserar hittar du enkelt nedan.

Vår rekryteringsfilosofi

Vi på Netwrk arbetar alltid efter ledorden Kvalitet och Energi. För oss innebär det att vi genomför varje uppdrag med engagemang, intensitet och passion. Vi älskar att göra våra kunder och kandidater nöjda genom att överträffa högt ställda förväntningar. Vi har uthålligheten som krävs och ger aldrig upp. Vi anstränger oss mer.

Med bakgrund av 25 års operativ erfarenhet från bank- och finanssektorn vet vi hur verksamheterna fungerar och vilka kompetenser som efterfrågas. Vi har genom åren byggt upp ett stort kontaktnät av chefer och kandidater på arbetsmarknaden. Vi är bara ett samtal bort från att hitta din nästa medarbetare.

Teamtailor

Career site by Teamtailor